facebook tracking
Avdelning

Hemstäd

Connect

På Hemstäd hjälper vi våra privatkunder med alla typer av hemstädning, allt för att underlätta våra kunders vardag. Vi hjälper alltifrån barnfamiljen som har svårt att få ihop vardagspusslet till det äldre paret som har svårt att fysiskt klara städningen själva. Som anställd på Hemstäd får du dina personliga kunder vilka du kommer tillbaka till varje, varannan eller var fjärde vecka men åker också ut på engångsuppdrag som till exempel flyttstädning. Detta är avdelningen där du får bli en sann vardagshjälte!

Arbetsplats och kultur

Vår målsättning är att Bofints personal ska få möjlighet att varva givande och utmanade arbetsuppgifter med en trivsam och lekfull miljö. Hos oss är dörren alltid öppen så att du som anställd när som kan komma in för en kaffe eller pratstund med ditt team.

Vi tycker att det är viktigt att en arbetsplats är full av olika erfarenheter, om alla tänker lika jämt blir det inte en speciellt givande plats att vara på. Det är därför vi är ett härligt team på ca 60 anställda med olika åldrar och bakgrunder från flera av världens hörn.

Jobbar du redan på Bofint?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@bofint.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor